Friss topikok

Globális felmelegítés

2014.11.11. 16:44 RobiHumen

Tudtátok, hogy mi, melegek egy globális méretű összeesküvés részei vagyunk? Nem? Pedig az amerikai Family Research Council (Családkutató Tanács) elnöke szerint igen. 

Tony Perkins, aki már 2003 óta vezeti az intézményt, nem átallja folyton a világ elé tárni összeesküvés-elméleteit. Legújabb vesszőparipája két, külön-külön is elég érdekes, kombinálva azonban felettébb szórakoztató teóriából tevődik össze: 

1: Globális felmelegedés márpedig nem létezik. 

A témával kapcsolatos kutatások 90%-a szerint az emberi tevékenységből eredő globális felmelegedés igenis létezik, amit a fejlett ipari országok is szinte mind elismernek. Persze ott az a maradék 10%, szóval akár teret is engedhetünk a kétségeknek. Ebben az esetben tekintsünk el a partra vetett bálnák és az olvadó jégsapkák látványától. 

global_warming.jpg

2: A melegek házassága természetellenes, mert nem vezet reprodukcióhoz. 

Gyanítom az olvasók jelentős része ismeri ennek a nézetnek a pro és kontra oldalát is. Szintén tekintsünk el attól, hogy a házasság, mint társadalmi intézmény teljes mértékben emberi találmány (látott már valaki hattyúkat anyakönyvvezető elé járulni?), illetve a „normális” házasságok sem mindig járnak utódnemzéssel. 

Tony Perkins (akinek neve hallatán nem tudok nem a Psycho főszereplőjére gondolni) egy briliáns logikai csavarral fűzi össze a fenti két állítást. Vannak ugye azok az emberek, akik el akarják hitetni velünk, hogy a globális felmelegedés létezik, aminek oka a Föld túlnépesedése. Ezért ezek az elgórista fráterek elkezdték a melegjogokat és életmódot propagálni a médiában. Hogy miért? Mert így egyre több meleg lesz és egyre kevesebb gyerek születik, ami hosszú távon megoldja a túlnépesedés problémáját. Hát így!

how-is-my-marriage-affecting-you.jpg

A kiváló logikai érzékkel megáldott aktivista barátunk majdnem a szenátorjelöltségig vitte és egyik fő szószólója volt a Kaliforniában megszavazott (majd 2013-ban eltörölt) melegházasságot tiltó törvényjavaslatnak, a Prop 8-nak. Mindeközben sikerült lebratyiznia egy volt Ku Klux Klan-os vezetővel, valamint támogatóiknak emailben szétküldeni Museveni ugandai elnök egyik „keresztény értékeket és nemzeti bűnbánatot” szimbolizáló, „halál a buzikra” típusú beszédét. 

Mindenesetre ha jövő nyáron már nem lesz olyan meleg, akkor az nekünk köszönhető.

Szólj hozzá!

Címkék: összeesküvés-elmélet globális felmelegedés meleg házasság

A bejegyzés trackback címe:

https://humen.blog.hu/api/trackback/id/tr896887481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása